FC Barcelona bekrefter at de forlenger kontrakten med Nike om å produsere drakter for klubben.
Den nåværende avtalen skulle egentlig løpe ut den 30. juni 2018, men har nå blitt forlenget. Alle detaljene vil offisielt presenteres på den neste generalforsamlingen til FC Barcelona. FC Barcelona og Nike har vært partnere siden 1998 og vil fortsette i den nærmeste fremtid. President Bartomeu og president i Nike, Trevor Edwards, hadde følgende ord å si om avtalen:

— Gjennom denne nye avtalen med Nike, utvider vi en ny strategisk allianse for klubben samtidig som vi forsterket vår globale posisjon. Vi er veldig glade for den nye avtalen og håper på kontinuerlig sportslig suksess sammen med Nike.

— FC Barcelona er en av verdens største klubber. De inspirerer millioner av sportsfans over hele verden og vi er veldig stolte av å kunne fortsette vårt partnerskap sammen. Vårt dype forhold med FC Barcelona vil bidra til å videre fremme Nike som en leder innen global sport og fotball.

Skal være på over 100 millioner euro

Det har ikke blitt presentert noen offisielle tall fra hverken Nike eller FC Barcelona ennå, men det ryktes at avtalen vil inneholde mellom 100 til 150 millioner euro per sesong.