Etter en vanskelig og intens kamp i finalen, så greier Barcelona etter ekstraomganger å slå Sevilla 2-0, og ta den nasjonale dobbelen.
Ter Stegen:(7): Godt keeperspill gjennom hele kampen, ingen tabber, slet med å kontrollere ballen i et par posisjoner.
Alves:(5): Var ikke god, ingen trussel offensivt som er hans spesialitet. Defensivt bemerket han seg heller ikke. Hadde et godt skudd i første ekstraomgang.
Piqué:(8) : Var en trussel offensivt via hodet, nærme scoring på to anledninger. Viktige blokkeringer og taklinger, spilte en god kamp sammen med Mathieu.
Mascherano:(2): Hadde god kontroll, og gjorde ingen store tabber i kampen. Så fikk han rødt kort etter at han på unødvendigvis dro drakten til Gameiro, og bidro til at kampen ble vanskeligere enn den skulle ha vært.
Alba:(7): Var god både defensivt, og offensivt. Scorte målet som sendte Barça opp i ledelsen.
Rakitic:(5): Hadde en helt grei omgang, skapte en trussel med korneren han slo inn til Pique, ble tatt ut pga. Mascheranos røde kort.
Busquets:(9): Leverer som alltid på toppnivå, og håndterer flere vanskelige situasjoner, som kunne vært svært problematiske.
Iniesta:(9 BB): Var vel en Barças beste spillere som han pleier å være. Tar mye ansvar, både offensivt og defensivt. Viser hvorfor han er lagets kaptein.
Messi:(9): Var nærme mål fra frispark flere ganger, er den som legger til rette for flere av sjansene i kampen, og gir en praktfull assist til Alba. Assisterte også Neymar på tampen av kampen.
Suárez:(5): Svak avslutning etter at Mariano slipper han til, den eneste sjansen han fikk. Skapte heller ingen posisjoner. Gikk ut med en skade.
Neymar:(8): Slet med Sevilla forsvaret i første omgang. Forstyrret Sevillas forsvar etterhvert ved flere anledninger ble senere taklet av Banega, og «lagde» det røde kortet. Scorte også målet som satte spikeren i kista.
Innbyttere:
Mathieu:(7): Ble byttet inn i andre omgang, gjorde ingen tabber. Hadde også flere viktige klareringer, utgjorde en viktig brikke i midtforsvaret.
Rafinha:(7): Kom inn i andre omgang, og gjorde en god figur gjennom hele kampen. Var sentral i den andre scoringen.
Sergi Roberto:(?): Ikke nok tid til vurdering