Den brasilianske superstjernen innrømmer en liten formdupp etter nyttår.
Det er i en prat med den brasilianske avisen Globo Esporte, Neymar innrømmer at han ikke har vært på sitt beste denne sesongen. Selv om Barcelona fortsatt har mulighet til å vinne en tittel til, noe som vil gjøre at Luis Enriques mannskap da har vunnet syv av ni mulige trofeer, så erkjenner brasilianeren at han skulle ønske han fikk til mer.

— Det har ikke vært min beste sesong. Jeg har alltid et ønske om å forbedre mine tidligere statistikker og rekorder, og har alltid et ønske om å bli bedre, sa Neymar til Globo Esporte.

Videre forteller sambastjernen at han er stolt over lagets prestasjoner denne sesongen og at ligatittelen gjør han stolt.

— Jeg må gratulere mine lagkamerater med seier etter hard jobbing. Det har vært en tøff sesong, hvor vi har vært nødt til å jobbe hardt for å vinne, fortsatte Barcelonas nummer elleve.

24-åringen endte med 24 mål og 12 målgivende i serien, noe som er en forbedring fra sesongen før hvor han scoret 22 mål. I Champions League har han kun scoret tre mål, mot ti scorede mål fra sesongen før.
Neymar hadde også skryt å sende i retning Luis Suarez, som er den første spilleren som havner over Leo Messi og Cristiano Ronaldo på toppscorerlisten siden Diego Forlan i 2009.

— Suarez er en fantastisk spiller, ikke bare som målscorer, men også playmaker. Og i tillegg til å være en god lagkamerat, er han også en god venn. Jeg er veldig glad på hans vegne. Vi må fortsette med å hjelpe han til å vinne «Pichichi» hvert eneste år, avsluttet Neymar.