De siste forhandlingene ble fullført tirsdag.
Det er Sport som melder dette i dag. Denis Suarez blir Barcelonas første signering denne sommeren. Detaljene i overgangen skal ha blitt fullført mellom Villarreal og Barcelona tirsdag. Spilleren selv vil signere kontrakten etter Copa del Rey-finalen, med mindre han får en uventet telefonsamtale fra Vicente del Bosque om å tiltre den spanske EM-troppen.
Tirsdag skal klubbene ha fullført de siste detaljene. Der går det frem at Barcelona må betale Villarreal en liten sum, og at de har krav på en del av overgangssummen skulle Suarez bli videresolgt de første to årene.
Suarez har vært ønsket av Barcelona-ledelsen lenge. Katalanerne prøvde faktisk å signere unggutten i januarvinduet, men fikk da nei av de gulkleddes høye herrer.
Når det gjelder forhandlingene denne uken, så var det ikke mye som måtte forhandles. Barcelona betaler Villarreal 3.25 millioner euro som klausulen sa. Blir spilleren videresolgt i løpet av de to første årene, så har Villarreal krav på 50 prosent av overgangssummen det første året og 25 prosent det andre året.
Klubbene har ennå ikke bekreftet overgangen.