Barça tok en ny seier, i en vanskelig kamp, og holder fortsatt på toppen av tabellen, når det er to kamper igjen til ligaen er over.
Bravo:(6): God redning i begynnelsen av kampen etter headingen til Bruno, men utenom det så gikk kampen rolig for Bravo.
Alves: (5): Hadde ikke mye å frykte defensivt i denne kampen i dag, men var heller ikke effektiv offensivt som er hans store styrke. Har virkelig slitt med formen denne sesongen, og det er en stund siden vi så en Alves i toppform.
Pique: (5): Vanskelig å vurdere han ut i fra det defensive i kampen, gjorde ingen store tabber, og var stabil gjennom kampen.
Mascherano:(5): Akkurat som Pique hadde han en rolig dag på jobben, og ingenting å frykte. Særlig etter at Betis spilte med 10 mann, så var det ingen angrep fra motstander laget
Alba:(5): Vi så ikke til den offensive drivkraften han vanligvis er, og uten noen angrep er det vanskelig å vurdere hans defensive egenskaper i kampen.
Busquets:(7): Utfyller rollen sin som vanlig på en god måte. Ingen store tabber.
Rakitic:(7): Scorer et mål, ble taklet av Westermann som ledet til at Betis hadde bare 10 mann på banen.
Iniesta:(6): Ikke like god som han pleier å være, skapte ikke noe særlig bemerkelsesverdig.
Messi:(8 BB): Assisterte det første målet, slet med å bryte opp forsvaret, men var også den eneste i angrepstrioen som virkelig skapte sjanser.
Suarez:(6): Brant flere sjanser i dag, og var langt unna formen de siste to kampene. Scorte endelig et mål etter en fenomenal pasning fra Messi.
Neymar:(5): Slet med å vise frem sine offensive egenskaper mot et kompakt Betis lag.
Innbyttere:
S.Roberto: Ikke nok tid til vurdering
Arda: Ikke nok tid til vurdering
Ter Stegen: Ikke nok tid til vurdering