Etter de miserable resultatene før gårsdagens kalasseier uttalte Barcas eks-trener seg om hva han tror om sluttspurten i La Liga.
Sport melder dette. De skriver at samme hvor mye Pep Guardiola har å tenke på med sitt kjære Bayern, så følger han nøye med på hva som skjer i Barcelona om dagen. Etter cupseieren mot Werder Bremen snakket Pep igjen om sin tidligere klubb.

— Når du ser Barcelonas kamp mot Valencia, så ser du tydelig at de viser at ingen kan spille som dem. Ingen! Jeg mener fortsatt at ingen er i nærheten av deres nivå. De spiller unik fotball, spesiell fotball. Det har de gjort i flere år, og jeg håper de igjen vinner La Liga, sa Pep Guardiola ifølge Sport.

Det er ingen tvil at Guardiola har følelser for Barcelona. Noe vi også kunne spotte for et år siden når Leo Messi dro luka på James Milner på Camp Nou, og Pep Guardiola ikke klarte å sitte stille på tribunen.

— De kan vinne La Liga fordi de har flere valgmuligheter enn de andre. De er på topp. Om de kan tape tittelen? Selvfølgelig. De andre lagene i toppen er gode lag. Hva mer kan jeg si? Jeg håper Barca vinner La Liga. Det er hva jeg ønsker, men fotball er så nydelig fordi det har blitt så jevnt.