Etter en lang rekke med dårlige kamper så slo Barcelona endelig tilbake mot Deportivo, og vant komfortabelt 8-0 i La Coruña.
Barcelona kontrollerte kampen fra avspark, og benyttet ballen mye bedre sammenlignet med de forrige kampene. Tidlig i kampen fant Iniesta frem til Suarez, med en gjennombruddspasning. Skuddet til Suarez gikk like utenfor, det var kampens første store sjanse. Den andre store sjansen kom litt senere etter at Suarez finner Messi alene i boksen, men keeper blokker skuddet til Messi, og sender ballen ut til korner. Fra hjørnesparket så slår Rakitic inn til Suarez som med en halvvolley sender Barça opp i ledelsen. Etter scoringen øker Deportivo presset mot Barcelona, og kommer frem til en utrolig sjanse. Ballen kommer frem til Borges som fra fem meter for skuddet sitt blokkert på strek, og Riera bommer på returen. Det var Deportivos største sjanse i første omgang. Det andre målet kom etter at Iniesta fant Messi utenfor 16 meteren, og Messis gjennombrudd pasning gikk til en Suarez som alene i boksen, komfortabelt skjøt ballen i venstre hjørne. Resten av omgangen var preget av et synkende tempo, den største sjansen rett før pause kom etter at Suarez ikke greide å kontrollere et innlegg fra Alves.

Andre omgang

Tidlig i andre omgang går Barça rett i strupen på Deportivo. Suarez legger inn til Rakitic som komfortabelt setter inn 3-0.
Barcelona fortsatte angrepene sine, og Messi gir enda en briljant gjennombruddspasning som Suarez benytter seg av og, øker ledelsen til 4-0. Etter det fjerde målet så kommer Lucas Perez til en utrolig sjanse alene i boksen, men Bravo gjør en utrolig redning. Så noen drøye minutter senere finner Messi med en fantastisk pasning Neymar, han sentrer til Suarez som bommer første gangen, men setter inn returen, og det står 5-0 på Estadio Riazor.
Barcelona fortsetter med samme intensitet, mot et moralsk svekket Deportivo lag. Suarez kommer seg enkelt forbi forsvareren med en fantastisk finte rett utenfor boksen, inne i 16 meteren finner han Messi som setter ballen i åpent mål, stillingen er 6-0.
Så litt senere i kampen vinner Bartra ballen på midtbanen, fører den helt til motstander målet uten noen problemer og setter inn det syvende målet.
Deportivo som for lengst har gitt opp kampen lar Messi føre ballen fra midtbanen til han finner Suarez, uruguayaneren finner Neymar som runder keeper, og setter sin første for dagen og Barças åttende.
Det ble ingen store sjanser i resten av kampen, Barcelona vinner 8-0, og kan ta et frisk pust i titleracet.