Etter noen tøffe uker trenger laget en boost frem mot den resterende delen av sesongen.
Det er ingen tvil om at laget er i en gedigen formdupp. Svake resultater og svakt spill har vært en rød tråd gjennom den siste tids kamper. Nå trenger laget å få igjen «gnisten» før den avgjørende sesongavslutningen. Det eneste gode som kom ut av Champions League-exiten er at laget nå kun skal spille en kamp i uken. Det er en del tøffe kamper igjen og slik ser de ut.

Barcelona – Valencia 16. april

Valencia har slitt i 2016, og har vist seg som en tøff motstander for katalanerne, hvis vi ser bort fra cupkampene tidligere i år. Det er ingen tvil om at et Valencia med ny trener er ute etter revansje for 7-0 tapet på Camp Nou.

Deportivo – Barcelona 20. april

Deportivo har ingenting å spille for, men er en tøff motstander. De klarte 2-2 på Camp Nou tidligere denne sesongen, men har kun en seier på de siste ni hjemmekampene.

Barcelona – Sporting Gijon 23. april

Tidligere Barcelona-spiller, Abelardo, kan stikke kjepper i hjulene for Barca, men i utgangspunktet skal dette være en grei hjemmekamp.

Betis – Barcelona 30. april

Real Betis er foreløpig trygge, men situasjonen kan snu inntil kampstart. Kampen kan potensielt bli en gysare for katalanerne.

Barcelona – Espanyol 8. mai

Et byderby er aldri lett. Blir sett på som den tøffeste gjenstående kampen for Luis Enriques disipler. Espanyol vil gjøre alt i deres makt for at naboen skal unngå å vinne La Liga.

Granada – Barcelona 15. mai

I utgangspunktet en grei kamp, men kan bli en kamp på liv og død for overlevelse for hjemmelaget. Det vil de neste ukene avgjøre.

Barcelona – Sevilla 22. mai

Dette er finalen i Copa del Rey. Cup er cup og alt kan skje. Kampen spilles på Vicente Calderon hvor spillerne opplevde et tap denne uken. Sevilla slo Barca hjemme denne sesongen, så det blir en tøff avslutning på sesongen.