Southampton-manageren, som var en del av Cruyffs “Dream Team” har snakket med Barca-TV om lørdagens storoppgjør.
Ronald Koeman var en av Johan Cruyffs disipler på 90-tallet. Hollenderen er kjent for sin matchvinnerscoring i Serievinnercupen i 1992, men var ellers også en flittig målscorer med tanke på hans posisjon som forsvarer eller midtbanespiller. Koeman noterte seg for 67 mål på 192 kamper for Barcelona fra 1989 til 1995, og var med det en viktig bærebjelke i Cruyffs «Dream Team».

— Barcelona er favoritter fordi de har de beste angriperne i Messi, Suarez og Neymar. De presterer fantastisk. Men klubbens hjerte og sjel betyr også Busquets, Iniesta og Piqué, sa Koeman til Barca-TV.

På spørsmål om El Clásico hadde Southampton-manageren følgende å si.

— Det er en kamp med svært mye rivaleri, og du får ikke en bedre kamp. Den jeg husker best var den jeg spilte i først. Vi vant 3-1, og jeg scoret to mål på straffe. Jeg måtte ta den ene straffen på nytt, så egentlig scoret jeg på tre straffer. Ikke mange kan si det mot Real Madrid, fortsatte hollenderen.

Ronald Koeman er dog klar over at selv om ligaen kanskje er avgjort, så skal man ikke avskrive Real Madrid i Champions League.

— Det er noe helt annerledes i Europa. Real Madrid er alltid et lag du skal ta seriøst, avsluttet Koeman.

Se video med intervjuet under, og opplev noen av MSNs mål, Rakitic’ scoring i fjorårets Champions League-finale og noen av Koemans godbiter.