Ballgeniet stilte opp på en pressekonferanse etter onsdagens trening.
På onsdagens trening trente alle tilgjengelige spillere bortsett fra Piqué, Bartra, Sergi Roberto og Jordi Alba. De spanske landslagsspillerne fikk nemlig fro av trener Luis Enrique.
Arda Turan, som scoret en utsøkt lobb for Tyrkia, Marc-André ter Stegen, som sto hele kampen for Tyskland, Thomas Vermaelen som spilte for Belgia og Jeremy Mathieu, som ble skadet for Frankrike, var heller ikke å se på treningen.
Det var heller ikke Dani Alves, Leo Messi, Javier Mascherano og Luis Suarez på grunn av landslagsspill. Ellers trente alle tilgjengelige.

Forventer en tøff kamp

Andrés Iniesta avslører at laget ikke tenker på hvor stor avstand det er mellom lagene i toppen av ligaen.

— Vi ønsker å vinne slik at vi fortsetter å nærme oss ligatittelen. El Clásico blir alltid en annerledes kamp, det kan vi føle på omstendighetene rundt kampen. Vi ønsker å vinne og bryr oss ikke om alt som blir snakket rundt kampen, avslørte Iniesta.

Videre fortalte Barca-kapteinen at han føler seg bra etter å ha fått hvile den siste uken etter en smell som satt han utenfor troppen til Villarreal-kampen.

— Vi har entusiasmen og ønsket om å avslutte sesongen på best tenkelige måte. Real Madrid er en vanskelig motstander og vi kjenner hverandre godt. Jeg håper fansen nyter kampen, avsluttet ballmagikeren Iniesta.