Det er fire dager til kamp. I mellomtiden bør du lese deg opp om «tallene bak derbiet»
Det er ingen tvil om at selv om avstanden på tabellen er noe større enn normalt, så blir kampen ikke noe mindre av størrelse av den grunn. Barcelona leder serien, og med seier vil de øke avstanden til sin argeste rival til 13 poeng.
Fourfourtwo har ved hjelp av Opta servert noen statistikker vi ønsker å dele med dere.
0 – Barcelona har aldri vunnet en kamp mot Real Madrid når de har ledet serien med ti poeng eller mer på sin argeste rival. En uavgjort og to tap er fasiten ved tidligere liknende situasjoner.
1 – Barca har kun tapt en av de siste syv ligakampene på Camp Nou mot rivalen fra Madrid. Fem seire har det blitt, og det siste tapet stammer tilbake til 2012 hvor det endte med et 1-2 tap.
3.22 – I 171 kamper lagene i mellom har det blitt scoret 3.22 mål i gjennomsnitt per kamp. Det vanligste resultatet er 2-1 til Real Madrid, noe som har skjedd 18 ganger tidligere.
4 – I alle turneringer lagene har møttes, så har de siste fire røde kortene alle gått til Real Madrid.

Luis Enrique vs Zinedine Zidane

1 – Lørdagens batalje blir det første El Clásico hvor de to trenerne møtes som trenere. Zidane får sin Clásico-debut.
2 – Zidane scoret tre mål som spiller i oppgjørene med Barcelona. To av dem med Luis Enrique på motsatt banehalvdel.
5 – «Lucho» og «Zizou» møttes fem ganger som spillere. De vant kun en kamp hver.

MSN vs BBC

14 – Leo Messi har scoret 14 seriemål mot Real Madrid på 19 kamper. Det er dobbelt så mange som Cristiano Ronaldo, men portugiseren har deltatt i seks færre oppgjør.
20 – MSN har scoret 20 seriemål mot «Los Blancos», mens BBC kun har scoret 12 mot Barca. Bale har fortsatt ikke scoret i en seriekamp mot «Blaugrana».
38 – Luis Suarez er den spilleren som har vært involvert i flest mål i La Liga denne sesongen med 26 mål og 12 målgivende. Cristiano Ronaldo er nummer to med 28 mål og ni målgivende.