Det er tid for en liten oppdatering av spillerne som er på landslagsoppdrag.
Natt til i dag spilte Brasil hjemme mot Uruguay. Det endte i 2-2 etter at Luis Suãrez scoret det utlignende målet som sikret poeng for la celeste. Neymar scoret ikke, men pådro seg et gult kort som betyr at han må stå over Brasils neste kamp. Kvelden før spilte Chile og Argentina, i en rematch av Copa America-finalen. Denne gangen var det Argentina som trakk det lengste strået da Mascherano og Messis mannskap ble for sterke for Claudio Bravo og hans Chile. Messi scoret ikke og Mascherano var suspendert, men Argentina vant 2-1 etter en snuoperasjon.

Europa

Italia og Spania møttes i vennskapskamp den 24. mars og kampen endte 1-1. Aduriz med målet for spanjolene. Gerard Piqué var eneste Barcelona-spiller som startet kampen, men Jordi Alba kom på etterhvert. Sergi Roberto og Marc Bartra holdt seg på benken. Tyrkia vant også 2-1 mot Sverige med Arda Turan på banen. Tidligere Barcelona-spiller Ibrahim Afellay scoret for Nederland i kampen mot Frankrike mens Mathieu satt på benken for vertsnasjonen i EM. Kampen holdt også hyllest til Johan Cryuff.

De neste kampene

Kroatia skal ut i aksjon i kveld, men Ivan Rakitic vil ikke delta. På onsdag vil Argentina og Uruguay spille mot Bolivia og Peru henholdsvis mens Brasil og Chile skal møte Paraguay og Venezuela. Allerede i morgen skal Spania møte Romania.
For å konkludere så vil ikke disse spillerne spille landskamper den kommende uken: Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Andrés Iniesta. Alle på grunn av småskader.
Neymar og Claudio Bravo på grunn av suspensjoner.