Lørdag 2.April er det duket for El Clasico. De fem siste oppgjørene mellom Barcelona og Real Madrid har endt med tre seiere til Barça, og to seiere til Real.
Real Madrid – Barcelona 3-4
Denne kampen var en av de mest målrike mellom de to erkerivalene, og var preget med spenning og dramatikk fra og med første stund i kampen. Den første ordentlige sjansen i kampen var Iniestas mål som sendte Barça tidlig opp i ledelsen, men Los Blancos svarte fort tilbake, og utlignet til 1-1 med Benzemas scoring. Så bare noen minutter senere scorte Benzema nok engang, og hjemmelaget tok ledelsen 2-1. Real Madrid var det dominerende laget i første omgang, men på tampen av omgangen utlignet Messi til 2-2. Når kampen startet igjen så var det Real som skapte posisjonene, og litt ut i andre omgang vant de et straffespark som Ronaldo scorte på, og tok ledelsen på nytt til 3-2. Likevel bare ti minutter senere vant Barcelona et straffespark som førte til utvisningen av Ramos. Messi scorte straffen, og utlignet til 3-3, etter utvisningen så tok bortelaget kontrollen i kampen. Det ledet til at Barça vant en ny straffe på slutten av kampen, Messi scorte denne straffen også, stillingen var 4-3 til Barcelona, og endte med seier til katalanerne.
Real Madrid – Barcelona 2-1
Den tredje «clasicoen» i 2013/14 sesongen var finalen i Copa del Rey. Kampen startet med et intensivt press fra Real, dette presset ledet dem til en tidlig ledelse etter en kontring som ble scort av Di Maria. Etter 1-0 målet var det få posisjoner i resten av første omgang, men Real Madrid hadde kontrollen. I starten av andre omgang økte tempoet til Real, og skapte et par gode sjanser. Barça slet med å sette sitt preg på kampen, og den første ordentlige sjansen Barcelona fikk var via. en korner. Hjørnesparket ble slått inn til Bartra som headet inn 1-1. Utligningen førte ikke til et mer angrepsvillig Barça, men heller et mer angrepsvillig Real, og gjorde at de beholdt overtaket i kampen. Så omsider i det 85.min så ble Bartra dratt igjen av Bale som scorte seiersmålet. Barcelona fikk en god sjanse på tampen av kampen, men Neymar traff stang da han var 1 mot 1 med Casillas, og finalen endte med en 2-1 seier til Real Madrid.
Real Madrid – Barcelona 3-1
Et nytt Barça lag med ny trener skulle spille sin første Clasico. Barcelona fikk fort overtaket takket være en tidlig scoring av Neymar. Den tidlige ledelsen førte til et mye mer aggressivt Real Madrid, som kom til flere muligheter de neste tyve minuttene. Barcelona kom til en utrolig sjanse i det 23.min, men Messi bommet på en enorm sjanse. Så vinner Real en straffe etter at ballen traff hånden til Pique, og Ronaldo scorte på en straffe. Etter utligningen så var det enveiskjøring resten av kampen. Første omgang endte 1-1. Pepe headet inn ledelsen etter en korner tidlig i andre omgang. Ti minutter senere så vinner Barça en korner, som blir klarert fra forsvaret. Det fører til at Los Blancos kontrer seg til 3-1 etter en scoring av Benzema. Resten av kampen gikk roligere for seg, tempoet sank betraktalig. Real vant 3-1.
Barcelona – Real Madrid 2-1
Barcelona som hadde hatt en utrolig vår i 2014/15 sesongen skulle opp mot Real Madrid i en kamp som fikk stor utfall for tittelracet. Kampen startet balansert, begge lag kom til sine sjanser, men det var Barça som skulle ta ledelsen etter at frispark ble slått inn til Mathieu som headet inn 1-0. Det førte til at Barcelona ble mer angrepsvillig etter scoringen, men også til at forsvaret hadde flere åpninger. Da kontret Real seg til utligningen etter scoring av Ronaldo. Det ga Los Blancos mer insentiv til å presse høyere, og da skapte Real Madrid flere posisjoner, men første omgang endte likevel 1-1. Etter andre omgang øker Barcelona igjen presset sitt, og bare minutter senere etter en briljant langpasning kontroller Suarez ballen, og sender Barcelona opp i en 2-1 ledelse. I resten av kampen så var det Barça som kom til flere sjanser, bortelaget slet med å skape gode muligheter. Det ble ikke flere mål, og kampen endte 2-1.
Real Madrid – Barcelona 0-4
Clasicoen som ble spilt tidligere denne sesongen, var en enveiskjøring fra start til slutt av Barcelona. Tidlig i kampen var det tegn på at forsvaret til Real hadde problemer, og etter drøye ti minutter så tok ledelsen etter en scoring av Suarez. Real slet med å skape sjanser, og Barça fortsatte å angripe. På slutten av første omgang økte Neymar ledelsen til 2-0, som ble resultatet i første omgang. Deretter fortsatte presset til bortelaget, og bare noen minutter ut i andre omgang så økte Iniesta ledelsen til 3-0, og Suarez la opp til 4-0. Real kom til noen sjanser på slutten av kampen, men endte opp med å ikke utnytte sjansene sine. Barcelona vant 4-0 på erkerivalens hjemmebane.