Det er nå åtte lag igjen i årets Champions League. Hvem som møter hvem blir bestemt under morgendagens trekning.
Etter å ha slått ut Arsenal i gårsdagens kamp er Barcelona klare for kvartfinale. Selv om ethvert lag som kommer seg til dette stadiet av turneringen er en verdig motstander, er det allikevel helt klart noen lag man har mindre lyst til å møte enn andre.
Dette er de syv mulige motstanderne i kvartfinalen:

Mulige trusler

Bayern München:
Kanskje den mest fryktede motstanderen er laget fra München. De har en fantastisk tropp, spiller god fotball ledet an av Guardiola og ønsker seg revansj fra fjorårets semifinaletap mot Luis Enriques menn. Laget troner på toppen av Bundesliga og er i semifinalen i den tyske cupen. De har dermed alle muligheter til å vinne trippelen.
Real Madrid:
Selv om Real Madrid ikke har sin beste sesong må de allikevel regnes som en trussel. De seilte gjennom en gruppe bestående av blant annet PSG, og slo kontrollert ut Roma i åttendedelsfinalen. Dette er deres eneste mulighet til å vinne et trofe denne sesongen, da de ligger langt bak i ligaen og er ute av Copa del Rey.

Vanskelige

PSG:
Den franske stormakten har allerede vunnet Ligue 1, etter å ha tatt solide 77 poeng på 30 kamper, noe som plasserer de 25 poeng foran neste lag på tabellen. De er i semifinalen i den franske cupen og er med det et av de europeiske lagene som er ute etter trippelen. Andreplass i gruppespillet bak Real Madrid, og slo ut Chelsea i åttendedelsfinalen.
Manchester City:
I likhet med PSG er laget fra Manchester ute etter å bite fra seg i Europa etter å ha nådd kvartfinalene for første gang. De har allerede vunnet ligacupen i England, men er slått av FA Cupen og er et stykke bak i tittelkampen. I gruppespillet imponerte de med en førsteplass, foran Juventus, og denne uken slo de ut Dynamo Kiev i sluttspillet.
Atlético Madrid:
Diego Simeone’s menn kom videre med et nødskrik etter å ha slått ut PSV på straffesparkkonkurranse. I La Liga ligger de på en foreløpig andreplass, åtte poeng bak Barcelona. De er også ute av Copa del Rey.

Overkommelige

Wolfsburg:
Dette er nok et av lagene de fleste lagene håper å møte, sammenlignet med de andre alternativene. I åttendedelsfinalen slo de ut Gent, som nok er et av de svakeste lagene som kom seg til sluttspillet. I Bundesliga ligger de på en åttendeplass, hele 29 poeng bak Bayern München.
Benfica:
Også Benfica regnes nok som et av de svakere lagene. De kom på andreplass bak Atlético i gruppespillet og slo ut Zenit i første runde av sluttspillet. De har spilt seg opp utover sesongen og leder nå den portugisiske ligaen.