[Argentina 3-2 Nigeria] Anført av Lionel Messi leverte Argentina stor underholdning i gruppe Fs siste kamp
Åpningsminuttene i denne kampen vil gå ned i historiebøkene. Lionel Messi åpnet showet etter bare tre minutter, og Nigerias Ahmed Musa satte inn et perletreff rett etterpå, VMs kjappeste scoringer av to lag i en kamp.
Argentina fortsatte å slite med defensiv struktur. Javier Mascherano storspilte både i sentral midtbane og i forsvar for landet sitt. Rett før pause satte Messi et perfekt frispark og stillingen sto 2-1 til «hjemmelaget».
Ahmed Musa var igjen på hugget rett etter pause og sto for Nigerias andre scoring i kampen. Argentinas Marcos Rojo ble matchvinner med sin i det 50. minutt. Lionel Messi ble byttet ut kvarteret senere til stående applaus. Mascherano tok over kapteinsbindet og spilte hele kampen.
Lionel Messi tok også med seg sin tredje strake «Banens beste»-pris.