Etter en rekke på ni kamper på rad uten tap, kom Barcelona B ned på jorden etter tap mot Lleida.
Søndag aften var det klart for kamp mellom Barcelonas nest beste mannskap og Lleida, hvor begge drømmer om å rykke opp fra 3. divisjon. Det var et Barcelona lag full av selvtillit som møtte til kamp, men Lleida hadde kampviljen med seg. Kampen gikk ikke helt etter Barcelonas kamp.
Kampen begynte med forsiktig spill i begge ender, hvor kampen handlet i stor grad å ikke slippe inn mål fremfor å score mål. Det resulterte da i en veldig sjansefattig omgang. Rett etter pausen lykkes hjemmelaget å score, en situasjon der B-lagspillere protesterte kraftig da de mente at det burde blitt frispark til keeper Ortolá, men dommer så på situasjonen med helt andre øyne.
Like etter scoringen kom Samper inn for bortelaget. Den største sjansen Barcelona B hadde var et mulig straffespark, som dommeren ikke dømte. Bortelaget slet grådig mot Lleidas mannskap og på overtid lagde Samper straffe, en straffe hjemmelaget utnyttet og kunne sikre seg en 2-0 seier.
B-laget har syv poeng opp til 4. plassen og det er ni runder igjen. Det er ikke plass til flere poengtap om laget skal rykke opp til 2. divisjon.