Onsdag kveld så skal Barça ta i mot Arsenal på Camp Nou for et returoppgjøret i sekstendelsfinalen i Champions League.
Etter en komfortabel 2-0 seier i London, så ligger Barcelona godt an til avansement til kvartfinalen i Champions League. Arsenal på den annen side, sliter med skader på nøkkelspillere som bla. Čech, Cazorla og Ramsey, som gjør oppgaven vanskeligere for dem, i tillegg til en dalende formkurve.
Gjestene fra Nord-London har godt på flere smeller etter kampen mot Barça. Blant annet tap på hjemmebane mot Swansea i Premier League, og de ble nylig slått ut av Watford i FA Cupen. Presset på Arsène Wenger har også økt betraktelig etter de dårlige resultatene de siste ukene, og de ligger nå 11 poeng back tabelltopp Leicester, og 6 poeng bak erkerival Tottenham med en kamp mindre spilt.
På den andre enden av banen så er Barça i fantastisk form, og har nå åtte seiere på rad i alle turneringer. Barça leder ligaen 8 poeng foran Atlético Madrid, og 12 poeng foran Real Madrid. Samtidig som at store deler av troppen er skadefri. Jobben blir også vanskeligere for Arsenal i og med at Barcelona sammen med Real Madrid så langt er de eneste ubeseirede lagene i Champions League denne sesongen.
Før kampen så er også Arda Turan tilbake fra suspensjon, og er spilleklar i dag, samtidig som at Suarez garantert vil spille etter at han ble hvilt mot Getafe i helgen. Pique er ute med suspensjon, og vil være klar for en eventuell kvartfinale. Russiske Sergei Karasev skal dømme kampen, og sist han dømte en Barcelona kamp endte det med en 6-1 seier mot Celtic i 2012/13 sesongen.