FC Barcelona fortsatte sin seiersrekke etter en komfortabel 6-0 seier mot Getafe, og viste at de er klar til å ta i mot Arsenal på Camp Nou i returkampen om noen dager.
Bravo:(7): Hadde lite å gjøre, men er alltid klar når motstanderlaget nærmer seg.
Vidal:(7): Trygg defensivt, ikke like offensiv som Alves, men et tryggere valg på backen. Kan permanent ta plassen til Alves på backen de neste forekommende ukene.
Pique:(6): Var ikke mye å gjøre for han i dag, det ble et par defensive involveringer, og en assist til Arda.
Mathieu:(6): Det var noen gode klareringer fra franskmannen, men var byttet ut da Getafe kom til et par farlige sjanser.
Alba:(7): Ledet til 1-0 målet, var god offensiv, defensivt så var han trygg.
Sergi Roberto:(8): Fortsetter sin gode form, og viser at han er viktig joker for laget. Ledet til det tredje målet, hadde gode defensive involveringer.
Arda:(8): Assisterte det fjerde målet, og scorte på et brassespark. Han hadde en lite formdupp, ukene før, men det ser til at han har kommet sterkere tilbake. Spilte muligens sin beste kamp denne sesongen.
Iniesta:(10 BB): Selv om Don Andrés ikke fikk noen målpoeng i dag, så var han den spilleren som utmerket seg mest. Vant mange viktige 1 mot 1 situasjoner, startet angrepet til scoringen. Det er heller ikke alltid at han får BB pga. MSN, men synes at han fortjente den i dag.
Messi:(10): Ledet til det første målet, og var involvert i alle målene utenom den siste. Han hadde en «hattrick av assist», og scorte et mål. Misset også en straffe, men var utrolig god gjennom hele kampen, og den offensive drivkraften etter at tempoet sank den siste halvtimen.
Munir:(7): Fortsetter sin scoringsform, ved å heade inn 2-0. Det ser ut til at han har fått bedre selvtillit, men han gjorde ikke mye etter scoringen.
Neymar:(9): Scorte to mål i dag, veldig nærme hattrick, og var med på å terrorisere forsvaret til Getafe, uten tvil en av gigantene på banen.
Innbyttere:
Samper:(5): Gjør seg ledig, presser når han kan, spiller ikke komplisert. Får kanskje ikke vist seg frem pga. tempoet som sank den siste halvtimen i kampen, men var fortsatt trygg, og gjorde ingen tabber.
Vermaelen:(5): Utmerket seg ikke nevneverdig, hadde ikke mye å gjøre som resten av forsvaret.
Bartra:(5): Noen gode defensive involveringer, ellers var det ikke mye som skjedde.