Gerard Piqué kom tilbake til klubben som 21-åring, og har modnet betraktelig på den tiden.
Det er SPORT som gjengir intervjuet. Gerard Piqué forteller om hans periode i Manchester United og hvordan han gikk på en ego-smell i Barcelona.

— Jeg var 16 eller 17 år gammel og spilte ikke så mye. Det påvirket meg på mange måter fordi jeg ikke fikk spille fotball. Jeg måtte finne støtte i familien og de jeg hadde rundt meg hjemme.
— Men så kom jeg tilbake til Barcelona som 21-åring og vant alt. Først el triplete så el sextete. Jeg trodde jeg var en superstjerne.

Piqué forteller så at han gikk på et liten reality-check sist sesong. I starten av sesongen ble Piqué benket av Luis Enrique, og midtstopperen fant jaggu tilbake til sin beste form.

— I løpet av årene som går blir du truffet i ansiktet akkurat som alle andre og du må bare komme deg opp. Hvis du vil holde det gående over 10 til 15 år på et bra lag, må du takle de vanskelige øyeblikkene.
— Du må ikke la to eller tre feil synke deg ned. Du kan heller ikke tro du er den beste bare fordi du vinner alt og får alle prisene. Det er det første steget til å falle.