Colombianeren skal være nær en avtale med Barcelona.
Mundo Deportivo melder dette i dag. De skriver at Barca har kommet til enighet med spillerens personlige betingelser. Juan Guillermo Cuadrado er en vingspiller som fint figurerer som høyreback/vingback. Han har lenge vært Barcelonas førstevalg på høyresiden.
Cuadrado er eid av både Udinese og Fiorentina, så forhandlingene er noe mer krevende enn vanlig, men spilleren selv kommer til å presse frem en overgang skriver avisen.
Barcelona skal ha lagt inn et bud på 20 millioner euro. Arsenal og Bayern skal også være ute etter vingbacken, men spilleren selv skal ha sagt til styret at han kun ønsker å gå til Barcelona. Overgangene til Alexis, Mascherano og Cesc foregikk på samme måte. Katalanerne kom til enighet med spillerens agent om spillerens personlige betingelser, så velger spilleren selv om han ønsker å forlate klubben sin eller ikke, og melder fra til klubben sin.
Barcelonas bud på 20 millioner euro ser ikke ut til å bli akseptert av Udinese og Fiorentina. De skal visst kreve 15 millioner hver. Barcas representanter håper på en mellomting på rundt 25 millioner.
Så gjenstår det å se om det er hold i disse ryktene.

Leave a Reply