FC Barcelona tok enda et steg mot tittelen med seieren i dag, til tross for en svak prestasjon.
Bravo:(7): Kunne ikke gjøre noe med målet. Utrolig redning i det 60.minutt, ellers så var Las Palmas ineffektive med å utnytte sjansene sine.
Alves:(4): Dårlig markering, har ikke kontroll Viera på venstrekant. Svake offensive og defensive bidrag.
Mascherano:(5): Klarerte ballen et par ganger, i begynnelsen av kampen. Gjorde ingen store tabber, men var heller ikke fremtredende som en defensiv lederfigur.
Mathieu:(5): Mistet markeringen på Willian Jose, ledet til 1-1. Ellers var han stabil.
Alba:(5): Assisterte det første målet, men var svak som resten av forsvaret.
Sergi Roberto:(5): Har vært utrolig god denne sesongen, men dette var en av hans svakere kamper. Slet særlig defensivt.
Arda:(4): Får det ikke helt til å funke verken offensivt eller defensivt, trolig hans svakeste kamp hittil.
Iniesta:(7): Fantastisk visjon av Don Andres, ved det første målet. En av få offensive drivkreftene i første omgang.
Messi:(6): Satte opp fantatisk sjanse for Suarez, slet med å bryte opp forsvaret. Bommet på to gode sjanser.
Suarez:(7 BB): El Pistolero fortsetter å score. Visste utrolig vilje ved å tvinge ballen inn da han ledet til 2-1 målet. Bommet også på to utrolige sjanser.
Neymar:(6): Får ikke vist sine offensive kvaliteter. Scorer på retur fra keeper. Briljant pasning til Alves, ellers fraværende.
Innbyttere:
Rakitic:(5): Viste litt bedre takter enn Arda, men ikke noe ekstraordinært. Midtbanen var svak i gjennom hele kampen.
Vermaelen:(5): Byttes inn for å holde på ledelsen, gjør en god klarering.