Atlético Madrid må være ganske lei av Lionel Messi nå.
Etter å ha scoret mot madridklubben i går, har argentineren nå scoret 25 mål på de siste 28 kampene mot dem. Dette gjør Atlético til en av de klubbene Messi har scoret flest mål mot i arrieren sin. 2-1-seieren ble den sjette på rad for FC Barcelona under Luis Enrique mot Diego Simeone og hans mannskap. Dette er en positiv forandring da Atlético Madrid var så og si uslålige under Tata Martinos ledelse.

Flott periode

Den siste kampen i januar endte med seier og det er nå 26 kamper siden Barcelona tapte sist. På den tiden har laget vunnet 21 ganger og bare spilt til uavgjort fem ganger. I januar alene vant laget åtte av ni kamper. Barcelona trenger to kamper til før de matcher Pep Guardiolas 2010/2011-lag med 28 kamper uten tap.
Luis Suárez er lagets toppscorer med 19 mål på 20 kamper i La Liga. Luis har 31 mål på 32 kamper totalt denne sesongen. Barcelona har ikke tapt en enste av de 20 kampene som både Messi og Suárez har scoret i denne sesongen. Claudio Bravo er også i god form; i forrige kamp reddet Bravo fem skudd og har bare sluppet inn ti mål på 17 kamper.

Comeback kings

Barcelona har sanket inn hele 12 poeng i La Liga denne sesongen fra kamper motstanderen scoret først i. Ni av de poengene har kommet på Camp Nou mot Rayo, Eibar og nå sist Atlético. Det er flest av samtlige klubber i La Liga denne sesongen.