Luis Enrique ha plukket ut troppen som tar imot Atlético Madrid i ettermiddag.

Fullgod tropp

Barça er i stand til å stille med et toppet lag, når de tar imot tittelutfordrerne fra Madrid på Camp Nou klokken 16.00 i dag.
Dagens beste nyhet er det at Jordi Alba har fått klarsignal fra klubblegene, etter å ha vært ute med en hamstringskade de siste kampene.
Spilleklar til toppopgjøret er også Neymar, til tross for å ha pådratt seg en liten skade på overtiden av cupkampen mot Athletic. Dersom Luis Enrique er glad i livet, ligger det nemlig an til at superbrassen blir å se i startoppstillingen mot Atléti.

– Neymar fikk et støt i foten, men det ville være mer uforsvarlig ikke å la ham spille. Hvis han ikke spiller, kommer de til å drepe meg, sa Lucho med et smil om Neymars sjanser i startoppstillingen.

Tilbake er også Arda Turan, som var ute med forkjølelse under forrige kamp. Tyrkeren kjenner dagens motstander usedvanlig godt, og vil kunne bli en viktig bidragsyter til Barças mål om å skaffe seg en luke ned til serietoeren.
Dagens tropp består dermed av: Bravo, Ter Stegen, Piqué, Rakitic, Sergio, Alves, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Munir, Jordi Alba, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Vermaelen og Mathieu.
Sannsynlig startoppstilling (4-3-3): Bravo — Dani Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba — Rakitic, Sergio, A. Iniesta – Messi, Suárez og Neymar.