De neste fem ukene vil bli utrolig viktige for FC Barcelona dersom de ønsker å gjenta fjorårets trippel. Det blir et tett kampprogram med nøkkelkamper både i serien, cupen og Champions League.
I de neste dagene av januar og hele februar vil det spilles åtte viktige kamper i de tre store turneringene. Sjansen for at det blir to ekstra kamper – da i cupen – vil avgjøres i kveld. Barcelona skal møte Athletic Bilbao i returoppgjøret på Camp Nou. Det første oppgjøret på San Mamés endte 1-2 til Luis Enriques menn, noe som betyr at Barcelona tar med seg en viktig fordel inn i returoppgjøret. Om det blir semifinale finner vi ut i kveld klokken 21.30.
I La Liga-sammenheng venter vi en utrolig spennende og viktig kamp nå til helgen mot selveste Atlético Madrid. Slik situasjonen er nå, så er Atlético den største motstanderen i kampen om å løfte La Liga-troféet. Kampen vil spilles klokken 16.00 på Camp Nou, lørdag 30. januar. Den første seriekampen i februar kommer borte mot Levante søndag den syvende. Levante som i skrivende stund ligger nederst på tabellen, burde være en lett match for de blå-røde. Neste seriekamp etter denne blir en tøff kamp hjemme mot Celta Vigo. Denne kampen spilles 14. februar. Som mange vet har Barcelona én kamp mindre spilt enn de fleste lagene i La Liga. Dette er fordi kampen mot Sporting Gijón ble utsatt på grunn av klubb-VM i Japan. Denne kampen skal spilles onsdag 17. februar klokken 18.30.
1280X720-CALENDARI_GENER-FEBRER-ENG_2_.v1453719144 (1)
Det blir også en sydentur på Messi og co. De skal spille borte mot Las Palmas lørdag 25. februar klokken 16.00. Etter denne kampen fyres Champions League i gang igjen. Barcelona skal til London og spille mot Arsenal på Emirates i det første oppgjøret av 8.-delsfinalene. Måneden avsluttes med en tøff kamp mot Sevilla på Camp Nou. Sevilla som Barcelona tapte mot på bortebane i serien, tok nylig poeng fra Atlético, og har vist seg i å være sterke denne sesongen.