Etter en tøff kamp mot Málaga var midtbanestrategen glad for seieren.
Barcelona vant den tøffe bortekampen på La Rosaleda lørdag. Munir og Leo Messi sørget for målene i en knepen 2-1 seier. Sergio Busquets gjorde som vanlig sin jobb på midtbanen. Etter kampen var den første til å snakke med reporterne.

— Den første omgangen var tøff. De slo oss i alle individuelle dueller. Det viktigste var å sikre uavgjort til pause. I andre omgang ble de mer slitne, og da ble vi bedre. Det var da Messi scoret. De tre poengene er svært viktige, det er disse kampene som avgjør om man vinner ligaen eller ikke, sa Sergio Busquets til Barca-TV etter kampslutt.

Andrés Iniesta, Munir, Javier Mascherano og Claudio Bravo hadde også sitt å si om kampen.

Iniestas tanker om kampen

Kaptein Iniesta var svært misfornøyd med første omgang, og hadde følgende å si.

— Det finnes ingen unnskyldning for hvor dårlig vi spilte. Bortsett fra målet var vi dårlige. Málaga fortjente mer enn 1-1 til pause. Vi var ikke komfortable i det hele tatt, og det utnyttet Málaga, men vi spilte bedre etter pause.

— Det er vanskelig å vinne bortekamper i ligaen. Vi er veldig glade fordi det er viktig å vinne disse kampene når vi har en kamp til gode. Nå må vi restituere oss til onsdagens kamp, fortalte Iniesta.

Mascherano er glad de har Messi

Landsmannen til verdens beste spiller er glad han spiller på lag med blant annet Messi.

— Laget prøver alltid å vinne, og de tre poengene er viktige. Det er et pluss å ha Messi, akkurat som med Iniesta, Suarez og Neymar. Når laget ikke spiller bra, så gir dem oss sjansen til å vinne kampene for det, og det var vitalt i dag.

— Vi ser på første omgangen som en advarsel, men de bra lagene vinner ofte på dårlige dager også, sa Javier Mascherano.

Munir er glad for muligheten

Målscoreren har ventet på dette i lang tid. Nå får han det endelig til foran mål også.

— Det var veldig viktig å få tre poeng. Málaga er et tøft lag, som alltid skaper problemer for oss. I andre omgangen økte vi intensiteten og spilte bedre. Jeg har ventet på min mulighet, og nå har den kommet så nå er jeg veldig glad, fortalte en glad Munir til Barca-TV.

Bravo misfornøyd med å slippe inn

Den chilenske målvakten sa til Barca-TV etter kampen at laget er svært selvkritiske, og han likte ikke å slippe inn et mål.

— Vi var ikke like gode som i andre kamper, men vi visste hvordan vi skulle snu det. Å unngå innslupne mål er en del av min jobb, og jeg skal stoppe de andre lagene. Vi er selvkritiske og krever mye av oss selv, og vi likte ikke å slippe inn et mål, sa Claudio Bravo avslutningsvis.