En tydelig irritert Neymar Sr svarte mediene angående den siste ukens rykte.
Det er Sport som gjengir Cuatros intervju med Barca-spillerens far. Og der er faren så klar som det går an å få blitt. Han sier at sønnen ikke har noen intensjoner i det hele tatt om å dra til Los Blancos.

— Neymar har tre år igjen av kontrakten sin med Barcelona, og han har ingen planer om å avbryte den, sa Neymar Sr.

Dette kommer som nevnt av den siste ukens rykter om at Real Madrid-president, Florentino Perez, visstnok skal ha planer om å by 190 millioner euro. Det er prisen på utkjøpsklausulen til Neymar.
Neymar Sr var tydelig irritert når han ble spurt om disse ryktene.

— Real Madrid?! Vi har ingen interesse for dem. Hvilken avis har sagt dette? Marca? Hvor er artikkelen?

Barcelona har gjort det klinkende klart at Neymar ikke skal noen steder. Brasilianeren, som til sommeren har vært i klubben i tre sesonger, er klubbens førsteprioritet når det gjelder fornyelse av kontrakter.
Det er kun små detaljer som gjenstår før Neymar signerer en ny og forbedret avtale med Barcelona. Likevel er det ventet at avtalen ikke signeres før sesongen er over.
Ifølge flere medier i Barcelona er Sergio Busquets nestemann på listen som skal få ny kontrakt.
Neymar Sr ber om ro.

— Det eneste jeg ber om er litt ro og at folk slutter å snakke. Min sønns intensjon er å fortsette i Barcelona, og sånn er det., avsluttet Barca-stjernens far.

Neymar skadet

Barcelonas nummer elleve blir ikke å se i kamptroppen mot Malaga lørdag. 23-åringen skal ha pådratt seg en kjenning i hamstringen. Som med Leo Messi, så tar ikke klubben noen sjanser når det gjelder skader.
Det som også er verdt å merke seg er at Neymar står med fire gule kort, og med ett til så blir han suspendert. Neste seriekamp er hjemme mot Atletico Madrid.
Klikk deg inn her for å lese vårt preview.