Barcelona kommer tilbake fra Bilbao med et godt utgangspunkt til å gå videre i cupen.
Ter Stegen:(7): Spiller risikabelt i begynnelsen av kampen. En god redning på Merinos heading, og en redning på tampen av kampen. Kunne ikke gjort noe med målet.
Alves:(5): Et par gode klareringer, ikke like mange gode offensive bidrag som vanlig. Feilpasningen hans ledet til reduseringen.
Pique:(6): Hadde noen gode klareringer, men også et par feilpasninger som kunne ledet til scoring. Dårlig kontroll på Aduriz når Bilbao scorte.
Mascherano:(7): Stoppet flere Bilbao sjanser, var den beste i forsvaret i dag. Hadde et par 50/50 sjanser som gikk i hans favør.
Sergi Roberto:(6): Viser seg nok engang som en viktig joker for laget, gjør rollen sin som venstreback helt grei, og har god kontroll på Williams. Ga også en assist til Neymar.
Busquets:(9 BB): Gjør gode klareringer, hindrer Bilbao flere ganger før de kommer nærme målet. Definitivt en av verdens mest undervurderte spillere.
Rakitic:(7): Ga en fantastisk pasning til Munir. Samarbeider godt med Arda
Iniesta:(8): Startet forarbeidet til 2-0 målet, viser magiske takter som alltid. Spiller som vanlig en god kamp.
Arda:(7): Jobber hardt både defensivt og offensivt, startet angrepet til det første målet. Hadde en god første omgang, ble mindre synlig i annen omgang.
Munir:(5): Scorte et mål var på rett sted til rett tid, prøvde på et langskudd. Var ellers ikke veldig synlig.
Neymar:(6): Utnyttet tabben til Bilbao forsvaret og ble matchvinner, men var ikke like god som han pleier å være.
Vidal:(4) Så ikke særlig til han etter byttet, virket ganske usynlig.
Adriano:(5) Ser han gå oppover et par ganger, og prøver å hjelpe Neymar på venstre vingen. Gjorde heller ingen tabber i forsvaret.
Sandro:(?) For lite tid til vurdering