Lionel Messi har lenge vært storfavoritt til å stikke av med sine femte (!!!) gullball under kveldens prisutdeling i Zurich.

Og vinneren er

– LIONEL MESSI
Det kom neppe som noen kjempeoverraskelse for mange at den lille trollmannen fra Rosario vant gullballen for kalenderåret 2015 etter sine forrykende prestasjoner. Messi var en stor katalysator i et Barca-lag som feide all motstand unna og vant hele fem titler i 2015. Spesielt i de store kampene var Argentineren superb, og endte året med 61 kamper, 52 mål og 26 målgivende.
I tillegg til enorme mengder målpoeng var Messi banens beste i utallige kamper både for klubb og landslag, med et snitt tett oppunder 9 på samlede børser verden over. 2015 rundes dermed av som et glimrende år for Argentineren som vant sin femte gullball etter fire strake fra 2009-2012.
Andreplassen gikk til C. Ronaldo, mens Neymar Jr. havnet på pallen for første gang, trolig ikke hans siste. Et glimrende år for den driblesterke brassen, og vi bøyer oss i hatten for både han og den største av dem alle.
Vi gratulerer Lionel Andrés Messi med sin femte gullball!