Den tidligere Sevilla-spilleren fikk i går sin La Liga-debut for Barcelona.
Aleix Vidal startet lørdag sin første seriekamp for Barca. Han gjorde en god figur før han ble byttet ut for Dani Alves i det 63 minuttet.

— Disse kampene er krevende, og vi klarte å komme ut på topp så rettferdigheten seiret, fortalte Aleix Vidal til klubbens offisielle hjemmeside.

Det er slik nyervervelsen oppsummerer kampen mot Granada. Høyrebacken fikk tillit fra start, og viste gode offensive bidrag i den første omgangen. I andre omgang dabbet han litt av, og ble som planlagt tatt av banen i det 63 minuttet av kampen.

— Både Arda og jeg har prøvd å tilpasse oss så godt det lar seg gjøre. Over de siste syv månedene har vi jobbet hardt for når det ble tid for kamper, sa Vidal.

Alves om kampen

Dani Alves, som kom inn for Vidal, hadde også litt å si om kampen.

— Laget spilte bra og skapte mange sjanser. Vi fortjente de tre poengene. Vi nøt kampen og er glade. Vi prøver alltid å ha det gøy, og få fansen til å nyte det. Noen kamper er tøffe, andre ikke fullt så tøffe, sa brasilianeren.

Videre fortalte 32-åringen om nysigneringene og Messi.

— Aleix Vidal og Arda Turan har tilpasset seg vårt spill bra. De trenger selvfølgelig mer spilletid, men de føler seg bedre for hver dag som går og det er vår oppgave å gjøre tilpasningen så enkel som mulig.

— Messi har hatt et stort år, og han vinner nok Ballon d’Or, sa Alves.

Avslutningsvis så fortalte Dani Alves at de lagets mål er å komme til neste runde av Copa del Rey nå.