Første kamp i 16-delsfinalen i cupen, endte med 4-1 seier til FC Barcelona. Det var en kamp som vil bli husket for kaoset på banen, ikke for fotballen som ble spilt.
Ter Stegen:(5): Hadde ikke særlig mye å gjøre, kunne ikke ha gjort noe med målet. Reddet et frispark, ellers hadde han en rolig dag på jobben.
Alves:(5): Mistet ballen som ledet til kontringen som sendte Espanyol i ledelsen. Bidro heller ikke godt nok offensivt.
Pique:(7): Scoret ett mål, ikke mye å gjøre for han i forsvaret, men klarerte de få gangene Espanyol var på offensiven.
Mascherano:(5): Hadde ikke god kontroll på Caicedo på 0-1 scoringen, og det ble heller ikke mye å gjøre for han i resten av kampen.
Alba:(7): Spiller som vanlig en god kamp, bidrar godt offensivt og defensivt. Leder til et par gode muligheter, og blir felt når Espanyol får sitt første røde kort.
Busquets:(7): Gjør som alltid sin «usynlige rolle» på midtbanen, er god gjennom hele kampen, men stikker seg heller ikke noe særlig ut.
Arda:(7): Fikk sin debut i dag, vant ballen som ledet til utligningsmålet. Virket veldig motivert og villig i sin debut. Lover godt for resten av sesongen.
Iniesta:(9): Ga en assist til Messi, skaper som alltid gode muligheter til lagkameratene sine. Var sentral i det tredje målet, og viser noen magiske ferdigheter underveis i kampen.
Messi:(10 BB): Messi var utrolig motivert i dag scoret utligningsmålet. Deretter et fantastisk frispark på slutten av første omgang. Sørget så for en assist hver til Piqué og Neymar.
Suarez:(5): Fikk ikke vist seg frem i første omgang. Var bedre i annen omgang, men greide ikke å utnytte sjanser han pleier å sette inn.
Neymar:(8): Hadde et par sjanser i første omgang, men greide ikke helt å utnytte sjansene sine. Ellers så drev han med endel «showboating», og var en viktig offensiv bidragsyter. Avsluttet kampen med en fin kombinasjon og en god avslutning.
Vidal:(6) En annen spiller som fikk sin debut i dag. Var nærme scoring noen minutter etter at han kom inn på.
Rakitic:(5) Virket ganske usynlig i kampen, hadde et skudd nærme mål på tampen av kampen.