Etter daglidagse rykter omkring stjernetrioen avkrefter presidenten at noen av dem blir solgt.
Det var i et intervju med Financial Times, gjengitt av Sport at president, Josep Maria Bartomeu, fortalte litt om dagens økonomiske situasjon. Det er store nedgangstider i den europeiske økonomien, og den har også rammet fotballen.
Den siste tiden har det versert rykter om at Barcelona skal slite med økonomiske problemer, og det har derfor også blitt skrevet om klubber som visstnok skal ha MSN på ønskelisten sin. Ifølge presidenten trenger ikke fansen å bekymre seg mer.

— Barcelona vil alltid ha nok økonomiske ressurser til å skremme vekk de største klubbene i Premier League, og disse spillerne skal ingen steder, sa Barcelona-presidenten.

Videre sa han at klubben også prøver å gjøre så akademispillerne fortsetter i klubben, men hvis spilleren selv ønsker å dra, så kan ikke klubben gjøre noe som helst.

— 16-åringene våre får hele tiden tilbud fra klubber i Premier League, og hvert år drar noen, forteller Bartomeu som sier at ikke bare noen klubber, men hele ligaen er en stor rival.

Bartomeus prosjekt

Barcelona-presidenten har en drøm om å gjøre Barcelona til den første klubben med en milliard euro i årlig inntekt, og det er også grunnen til at klubben ekspanderer. Det er mye å hente i resten av verden, og Bartomeu jobber med en modell som skal sikre at inntektene kommer selv ved sportslig nedgang.
Derfor skal klubben åpne kontorer i Sør og Nord-Amerika i tillegg til Asia.
Når det gjelder klubbens draktsponsor, så fortalte presidenten at i dagens økonomi så vil ikke klubben klare seg med Unicef på magen, selv om han skulle ønske det. Det er flere selskaper som kjemper om plassen på den blårøde trøya.
De som hittil ligger i førersetet er Qatar Airways og Rakuten, som er en av verdens største e-commerce selskaper.
Kort oppsummert så er det bare å ta alle rykter rundt MSN med knusende ro, hvis vi skal tro presidenten. Leo Messi, Luis Suárez og Neymar sørger for store økonomiske inntekter for klubben over tid, noe som er verdt mer enn et eventuelt salg.