Blir det Barcelona-dominans på pallen under Ballon d´Or?
2015 har vært et sensasjonelt år for Barcelonas angrepstrio. Med over 120 mål seg i mellom har trioen scoret mer mål enn de fleste lagene i verden over samme tidsperiode, men kan de dominere Ballon d´Or-kåringen?
Trioen bestående av Lionel Messi, Luis Suárez og Neymar er allerede regnet som en av de beste angrepstrioene i historien, og det med få sesongen bak dem. Arbeidet de legger i hver bidige kamp i tillegg til lagets innsats der Busquets, Iniesta, Piqué og Bravo kan trekkes frem som andre spillere som har virkelig vist hva de er god or i år. Angrepstrioen, om de dominerer Ballon d´Or-kåringen, er faktisk ikke den første trioen i Barcelonas historie som har vist andre spillere hvor skapet skal stå og tatt alle tre plassene under kåringen. I 2010 var de tre finalistene Lionel Messi, Andrés Iniesta og Xavi, en trio bestående utelukkende av spillere fra Barcelonas akademi, La Masia.

Hvem kan stoppe dem?

I januar kan den all-scorende angrepstrioen vår dominere pallen på lik linje som Messi, Iniesta og Xavi gjorde før dem. Det er statistikk som viser at trioen, både individuelt og kollektivt, som viser at spillerne er eksepsjonelle både alene og samlet som MSN. Over 120 mål taler for seg selv, og mer skal det bli da vi fortsatt har kamper igjen å spille før vi runder 2016.
Den eneste som kan sies å hindre angrepstrioen vår i å ta alle plassene og vise hvor dominant angrepsrekken til Barcelona er, er Cristiano Ronaldo. Portugiseren vant prisen sist og er også i år en konkurrent til årets pris, da han har scoret mange mål, selv om Real Madrid ikke endte opp med å ta noen trofé hjem til hovedstaden.
Om vår fryktede trio tar med seg alle plassene, eller om Ronaldo er en verdig konkurrent er noe vi må vente spent på å se. Alt undertegnede vet er at vi har mange sesonger igjen med magisk fotball fra en trio som virker å slå alle rekordene de kommer over.