Kvinnelaget er videre I Champions League.
Første oppgjør endte 0-1 i favør Barcelona og det var nå satt for et forrykende oppgjør på Mini Estadi mellom Twente FC og Barcelona. Kampen begynte som normalt, med kvinnene fra Barcelona i storform og etter 24 minutter satt Olga Garcia sikkert inn 1-0 målet til de rekordmange 3 219 tilskuerne som tok turen for å støtte Barcelonas kvinnefotballag.
Både Olga Garcia og Marta Unzué hadde gode sjanser til å øke ledelsen ytterlige senere i første omgang. Andre omgang begynte slik første omgang sluttet, med mange sjanser til vertene. Jennifer Hermoso og Marta Torrejón var kanskje enda nærmere enn Olga og Marta til å sette inn enda flere mål for de katalanske kvinnene.
Olga Garcia, som også ble matchvinner i første oppgjør, stod for kampens eneste scoring og Barcelonas kvinnelag er nå blant de 8 beste lagene i Europa, for andre gang i lagets historie. Trener Xavi Llorens mener laget er klar for større utfordringer og har stor tro på at laget skal klare å komme til finalen.
Lagoppstilling: Paños, Marta Torrejón, Ane Bergara, Ruth, Leire, Míriam, Melanie, Unzué (Gemma, min 71), Alexia, Olga (Bárbara, min 85) and Jennifer Hermoso.