Før A-lagets kamp mot Roma var det ungguttene som skulle ut til dyst.
Ungguttene gjorde alt rett i oppgjøret mot Roma U19 men det vises dessverre ikke på resultatet. Kampen endte 3-3 men man så tegn til tidlig overkjøring da Barcelonas U19-lag ledet 3-0 etter 40 minutter. Carles Aleñá spilte en formidabel kamp med sine to mål (5 mål på 5 kamper), der det ene målet kan minne om fotballkunst fra en viss argentiner. Rett før pause fikk Roma mål etter et godt slått hjørnespark minutt over overtid.
I førsteomgang ble hele tre Barcelona U19-spillere skadet, Oriol Busquets, Álex Carbonell og Ferran Sarsanedas. Og når Juanma fikk med seg et rødt kort i det 64 minuttet skulle det ikke mye til for Roma å score to mål, der det ene kom på straffe i etter situasjonen som skapte det røde kortet. Dommeren fikk mye å gjøre i denne kampen. Ikke bare ble det mange mål og dødballer, men hele 12 kort ble delt ut, 5 gule og et rødt til Barcelona og 6 gule til Romas unggutter.
Barcelonas unggutter fortjente å vinne oppgjøret og en seier hadde sendt de til sluttspillet med en gang, men guttene må kjempe for en seier i siste kamp i gruppespillet, mot Bayer Leverkusen U19 den 3. desember kl 14.00, kanskje kan de gå hele veien.
Tito Vilanovas sønn, Adriá Vilanova, spilte hele kampen for katalanerne.
Lagoppstilling: Cases, Moner, García, Vilanova, Cucu, Sasanedas (Carles Pérez 29’), Aleñá, Carbonell (Marc Rio 31’) Chendri, Tur & Busquets (Alex Blanco, 19’)