Den tidligere kapteinen har endelig funnet sin rolle i livet etter spillerkarrieren.
Carles Puyol har vært ute av fotballverden siden han sa opp som assisterende sportsdirektør. Grunnen til at han sa opp og forlot Barcelona var fordi krølltoppen var misfornøyd med sparkingen av Andoni Zubizarreta.
Etter det dro Barca-legenden til New York, hvor han skal ha studert engelsk og nødvendige fag for å bli agent.
Sport melder at Puyol nå er en del av agentfirmaet til Ramon Sostres. Sostres var Puyols agent mens han var aktiv. Han var også agenten til den tidligere Barcelona-spilleren, Ivan de la Peña.
Nå har altså Carles Puyol blitt fotballagent, og hans første klient er Marc Bartra. Puyol har stor tro på stopperen, og mener Barca-stopperen er et perfekt eksempel til etterfølge.

Stopperens fremtid i Barca

I et intervju med Four Four Two, gjengitt av Sport, har den høyreiste stopperen nok en gang fortalt at hans fremtid er i den katalanske storklubben. Bartra fortalte også at han liker å se på Premier League, men at hjertet hans er i Barcelona.
Barca-produktet ble nylig droppet til troppen som reiste til Madrid, men likevel har Marc Bartra en drøm om å spille seg til fast plass i klubben og fortsette med å vinne titler.
Vi får se hva Bartra og Puyol velger å finne på i fremtiden.