Statistisk og bragder fra lørdagens storseier.
Barcelonas overlegne prestasjon i sesongens første El Clásico var stort sett feilfri på alle mulige måter, og var en av de mest ensidige oppgjør de klubbene imellom. Om ikke det var nok, så fant ydmykelsen sted på Real Madrids eget gress, Santiago Bernabéu.
Claudio Bravo spilte en bunnsolid kamp med hele 28 pasninger og hadde flere fantastiske redninger når Real Madrid kom til sjanser. Andrés Iniesta styrte midtbanen fra første touch og scoret et praktmål i tillegg til å assistere Neymar. Iniesta endte opp med en pasningprosent på utrolige 96%. Suárez og Neymar er også gode om dagen og med Suárez som første mål scorer og Neymar som den andre, nådde angrepsduoen med å ha scoret 19 mål på rad for Barcelona. Målet til Suárez bestod av 34 pasninger, der hele laget var involvert – det høyeste antall sammenhengende pasninger før et mål i La Liga denne sesongen.

God statistikk, bedre statistikk, best statistikk

Barcelona-spillerne vant 69 taklinger, og laget holdt nullen i sin femte kamp på rad. De fire forsvarsspillerne vant 31 baller, og klarerte 58. Barcelona fullførte 593 pasninger av 675 forsøk, og endte opp med en pasningprosent på 88%. – Jordi Alba hadde flest pasninger, med 75.
Suárez var den første til å score på Keylor Navas i en ligakamp siden 8. november, og Real Madrid har ikke fått 7 skudd på mål imot i noen som helst kamp siden juni 2013, før lørdagens kamp. Bravo ble den første keeperen på 18 kamper som holdt nullen i El Clásico, der den siste var Victor Valdés da Barcelona vant 2-0 på Bernabeu i Champions League, en kamp som ofte huskes på grunn av Lionel Messis vanvittige solomål.
Lionel Messi vant på lørdag sitt 15. El Clásico, det er bare tre spillere som har vunnet flere.