Hvem er skadet og hvem er spilleklare? Her får du en oppdatering på lagenes skadesituasjon.
Nå som El Clasico nærmer seg er det mange som er spente på hvordan denne kampen skal påvirke tittelracet i La Liga. Begge lag har slitt med en del skader denne sesongen, men det ser ut til at det blir nesten full tropp hos begge lag på lørdag.
Hos FC Barcelona er Rafinha ute resten av sesongen, og ser ut til å være den eneste spilleren som definitivt ikke er klar til El Clásico. Javier Mascheranos suspensjon er over og han er kampklar. Andre spillere som er usikre er Ivan Rakitic og Leo Messi. Rakitic er mest sannsynlig tilbake på lørdag. En gladnyhet til Barça-supporterne er at Messi er tilbake på trening, og det ryktes at han muligens kan spille på Bernabeu på lørdag. I de nærmeste dagene får vi se om han reiser til Madrid sammen med resten av laget.
På en annen side så har Real Madrid hatt en del flere skader. En skadet Marcelo og Keylor Navas spilte ikke forrige kamp borte mot Sevilla, og virket usikre til El Clásico. Nå blir det rapportert at Marcelo var tilbake på trening på mandag, og ser ut til å være kampklar. Navas er usikker, men det blir spekulert at han blir kampklar 48 timer før kampen. Sergio Ramos som skadet seg i bortekampen mot Sevilla har bestemt for å utsette operasjonen sin til etter El Clásico. Til slutt virker det også som om Karim Benzema ser ut til å rekke oppgjøret da han er tilbake på treningsfeltet.
Noen dager før prøver begge lag å være så hemmelighetsfulle som mulig. Det er mye usikkerhet og spekulasjoner, men det ser ut til at begge lag kommer til å måle krefter med sine beste lag.