Med kun noen få dager igjen til den store kampen, ser vi på hvem som har vært best av rivalenes to angrepstrioer.

Sist kamp

For disse to klubbene er det utrolig viktig at lagenes to angrepstrioer stiller så uthvilte og målkåte som mulig. Hvis vi ser tilbake til det siste oppgjøret lagene i mellom, så finner vi en helt jevn statistikk.
Leo Messi, Luis Suarez og Neymar hadde på den tiden 78 mål mot 77 som Gareth Bale, Karim Benzema og Cristiano Ronaldo hadde. Regner vi med skudd i metallet så blir resultatet helt likt ettersom det der sto 10-9 i Real Madrids favør. Og ifølge Transfermarkt så var trioene verdt omtrent like mye. MSN ble verdsatt til 260 millioner euro, mens BBC ble verdsatt til 250.

Status til lørdagens kamp

Messi har vært ute i to måneder med en skade i kneet, og har derfor gått glipp av mange kamper. Argentineren står med seks mål og tre målgivende på ti kamper hittil denne sesongen.
Luis Suárez, som har vært suspendert i landslagspausen, har fått trent og restituert bra, noe som kan være utslagsgivende. Den tidligere Liverpool-spilleren står med 13 mål og syv målgivende på 17 kamper.
Neymar har vært i forrykende form den siste tiden. Den brasilianske tryllekunstneren har virkelig tatt ansvar i skadefraværet til verdens beste spiller. Barcas nummer elleve står med 13 mål og syv målgivende på 14 kamper.
Oppsummert: 41 kamper, 32 mål og 17 målgivende.

Hva med Madrids trio?

Lagets største stjerne står med en noe uvanlig statistikk til han å være. Han har i tillegg vist dårlige holdninger på banen, samt ytret sin misnøye med Benitez. Portugiseren står med 13 mål og to målgivende på 15 kamper. Fem av målene kom i samme kamp.
Gareth Bale har slitt litt med skader i det siste, og ble derfor også hvilt i Wales treningskamper nå i pausen. Han har derfor fått hvile, og stiller klar til kamp med to mål og fem målgivende pasninger på syv kamper hittil denne sesongen.
Karim Benzema har heller ikke hatt en perfekt oppladning til El Clásico. Han har både vært skadet, og vært involvert i hendelser utenfor fotballbanen man helst skulle vært foruten. Franskmannen står med åtte mål på åtte kamper denne sesongen.
Oppsummert: 30 kamper, 23 mål og 7 målgivende
Men på lørdag betyr ikke statistikk noe som helst. Det er duket for en spennende kamp mellom fotballeuropas største rivaler.
Kilde: Sport.es