Heltene fra laget som kalles Dream Team er også gode trenere.
Spillerne som vant Barcelona sin første europeiske cup-tittel, har også blitt gode trenere. År har gått og drømmelaget bestående av Pep Guardiola, Ronald Koeman, Albert Ferrer, Michael Laudrup og Co har alle lagt skoene på hylla, men arven lever fortsatt.
De byttet fotballskoene med dresser, og beveget seg inn i fotballens historiebøker. Av de elleve spillerne som var på banen 20. mai 1992 har seks av de trent lag i øverste divisjon i Spania: Koeman (22 kamper), Laudrup (81 kamper), Stoichkov (9 kamper), Bakero (16 kamper), Ferrer (8 kamper) og Guardiola (152 kamper).
Nå har enda en spiller fra drømmelaget gått videre til trenerstolen, nemlig Eusebio som tok over Real Sociedad etter at David Moyes ble sparket. Eusebio er ikke første spiller fra det berømte drømmelaget som trener Real Sociedad da Bakero også trente laget i slutten av 2005/06 sesongen og begynnelsen av 2006/07 sesongen.
Under kan man se hvilke klubber og annen statistikk spillerne fra drømmelaget har trent opp gjennom årene.
1447283179_extras_noticia_foton_7_1
Det er kanskje liten tvil over hvem av trenerne som har gjort størst suksess, nemlig Pep Guardiola. Mens han var i Barcelona tok han, i 2009, og røsket med seg hele 6 trofeer i en sesong, noe ingen annen klubb har gjort før.