Den argentinske spissen skal ha bestemt seg for å bli værende i Manchester City.
Sergio Agüero snakket nylig med den spanske radiostasjonen Cadena COPE, og i intervjuet avkreftet han at Barça blir hans neste arbeidsgiver.

— Det er mye snakk om en mulig overgang til Barça eller Real Madrid. Slik er det stort sett hvert år, men jeg kan forsikre dere om at jeg kommer til å bli værende i Manchester City. Jeg er lykkelig i denne klubben og kommer til å fortsette her.

Tilbakeviser farens påstander

Dermed tilbakeviser han farens påstander om at han ønsker å signere for den katalanske klubben. Han uttalte i slutten av mai at sønnen gjerne kan tenke seg å spille for Barça, men at en overgang er urealistisk fordi Manchester City ikke har planer om å selge.
Barça startet forhandlinger med den regjerende engelske seriemesteren forrige måned. Katalanerne sendte av gårde et bud pålydende 38 millioner euro, men Agüeros uttalelser vil trolig sette en stopper for ytterligere forhandlinger.
Det meste tyder på at det nå er langt mer sannsynlig at Napoli-spiss Gonzalo Higuaín eller tyskeren Marco Reus blir en av trener Luis Enriques forsterkninger.

Drømmestart for Argentina

Agüero og resten av Argentinas stjernespekkede landslag er i full gang med VM i Brasil. Den tidligere Atlético Madrid-spilleren spilte fra start da Argentina slo Bosnia 2-1 i sin første kamp i gruppespillet i går. Det samme gjorde Barça-duoen Leo Messi og Javier Mascherano. Førstnevnte sikret seieren med et langskudd og ble hyllet av tilskuerne på Maracanã.