Piqué mottok katalansk pris som beste spiller.
Gerard Piqué mottok denne uken prisen som årets katalanske spiller og han erkjente at det var blant målene hans å bli kåret til den beste katalanske spilleren. På kvinnefronten vant Alexia Putellas fra Barcelona kvinnelag prisen for årets kvinnelige katalanske spiller. Både president Josep Maria Bartomeu og viserpresident Jordi Mestre, samt Jordi Moix og Albert Soler var til stede under prisutdelingen. Piqué hadde følgende å si etter å ha mottatt prisen fra Enric Crous:

Sist sesong presterte jeg på det nivået som jeg ønsker å prestere på. En fotballkarrière er lang, det er både opp og nedturer og jeg nyter hvert øyeblikk. Jeg føler meg beæret over å vinne Champions League og i tillegg de målene som jeg setter for meg selv.

Xavi Hérnandez dukket opp på en skjerm og ønsket sin tidligere lagkamerat all mulig hell og lykke videre, før Piqué fikk sendt en siste takk til familie og lagkamerater.

Jeg vil også takke mine lagkamerater og min familie, for uten dem ville jeg ikke stått her i dag.

Som nevnt vant Alexia Putellas prisen for den beste kvinnelige katalanske spiller, men hun befinner seg fortiden i Nederland for å gjøre seg klar til dagens Champions League-kamp og kunne derfor ikke delta ved gallen. Hun takket for prisen via video.

Jeg dedikerer denne prisen til mine lagkamerater, til de som er med oss hver dag og til trenerteamet. Jeg vil også dedikere prisen til de andre nominerte; Marta Torrejon (Barcelona-spiller) og Marta Corredera (tidligere Barcelona-spiller)

Aleix Vidal var også nominert til prisen som den beste katalanske fotballspilleren.