B-laget sliter i spansk 3. divisjon.
Vi trodde vel alle at B-laget skulle klare rykke direkte opp fra spansk 3. divisjon etter et skuffende nedrykk forrige sesong. Sesongen begynte forferdelig med bare 4 poeng på de 5 første kampene, men det snudde like etter og Barcelona B hadde tatt poeng i de fleste kamper etter det. Denne helgen tok Barcelona B imot CD Llosetense i en kamp som skulle vise seg å være vanskeligere enn det man skulle tro.
Kampen begynte som normalt, med et Barcelona-lag som dominerte klart og et CD Llosetense-lag som lå tett foran eget felt. Det ble flere store muligheter til B-laget, men de klarte ikke å sette ballen forbi en svært aktiv Llosetense-keeper og det stod 0-0 da lagene gikk til pause. CD Llosetense hadde enda til gode å vinne denne sesongen og Barcelona B trodde de hadde kampen under full kontroll, helt til andre omgang begynte.
Laget fra ferieøyen Mallorca kom inn i kampen under 2. omgang og skapte flere farligheter foran Barcelona-målet, men i likhet med et tafatt Barcelona B-lag så var de ineffektive foran mål. I det 65. minuttet blåste dommer for straffe til CD Llosetense, etter en kontring fra gjestene. Barcelona B klarte aldri å komme tilbake og snu kampen, og måtte forlate banen etter 90 minutter til sin egen og fansens skuffelse. Etter 12 runder ligger B-laget på en 15. plass, like over nedrykksstreken.
Lagoppstilling: Ortolà, Palencia (Campins, min 62), Costa (Enguene, min 73), Tarín, Grimaldo, Ros, Kaptoum, Maxi Rolón, Babunski (Carles Aleñá, min 43), Aitor og Dongou.