Barcelona holder nullen igjen.
I begynnelsen av sesongen rant målene inn, men nå virker det som at Barcelona har fått styr på spillets defensive aspekter. Søndagens kamp mot Villarreal var den fjerde kampen på rad hvor laget lykkes i å holde nullen.
Det var et av ligaens beste lag som gjestet Camp Nou søndag ettermiddag og derfor ville det ikke være usannsynlig at rekken på tre kamper uten mål imot ville bli brutt, det skjedde heldigvis ikke og Barcelona kunne høste tre poeng og klatre til toppen av tabellen. Sist det ble scoret mot Barcelona var den 25. oktober, da Eibar etter 9 minutter spilt fant nettet på Camp Nou, i et oppgjør som til slutt endte 4-1 til hjemmelaget. Det har nå altså gått 441 minutter siden en ball snek seg forbi Bravo eller Ter Stegen i Barça-buret.
At den katalanske klubben er på topp defensivt igjen er gode nyheter da det venter en vanskelig bortekamp like om hjørnet, nemlig El Clásico mot Real Madrid.