Neymar har i et lengre intervju med beIN SPORT snakket om rekkekameratene og tilværelsen i Barcelona.
Han snakker blant annet om at han visste at han måtte forandre spillestilen sin da han ankom den spanske østkysten.

– I Santos var jeg vant til å ha mye ball og være en leder. Her er Messi lederen, og når han har ballen er det Suárez og jeg som må gjøre oss tilgjengelige for å skape sjanser. Og det skjønner jeg. Vi skal vinne sammen, og da er det klart at Messi har den største rollen. For meg er han den beste spilleren i verden, sier Neymar.

Det tok ikke lang tid før spørsmålet kom: Er dere den beste angrepstrioen i verden?

– Nei, det vet jeg ikke, men vi spiller god fotball sammen og vi er gode venner, både på og utenfor banen. Jeg håper vi kan spille sammen i mange år.

Dette er den tredje sesongen til brasilianeren, og vi kan vel alle være enige i at han aldri har vært bedre. Det mener han også selv.

– Mitt første år var for å lære, lære å kjenne stilen og klubben. Det andre året var bedre og nå føler jeg meg mer hjemme. Jeg føler meg faktisk hjemme her. Akkurat nå har jeg et veldig godt år og jeg spiller på min måte, sånn som jeg har spilt tidligere og jeg er veldig glad for det.

Han blir bedt om å dra frem sitt beste minne fra tiden i Barcelona. Og ikke overraskende er det El Clásico debuten, og scoringen.

– Det må være mot Real Madrid. Det er en kamp jeg alltid har hatt lyst til å spille, også scorte jeg i mitt første Clásico. Familien min og vennene mine var der, og de tok helt av.

Videre snakket han om det enorme presset som han har på seg.

– Jeg føler ikke så mye til presset. Og heller ikke i de kampene. Jeg er vant til presset på store kamper fra derbyer og klassikere fra Brasil hvor absolutt alt skjedde, og jeg er mer rolig nå, sier Neymar.

Til slutt innrømmer han at han ikke ser noe særlig på fotball.

– Jeg har aldri sett en hel Real Madrid kamp. Jeg liker ikke å se på fotball når ikke Barcelona spiller.