Den tidligere Santos-manageren er imponert etter hans besøk hos Barcelona.
Muricy Ramalho var forrige uke på besøk hos Barcelona for å lære om hvordan klubben drives. Den 59 år gamle brasilianeren er imponert av flere aspekter av klubben, mest av alt hvor profesjonell klubben er.

Organisasjonen har overrasket meg veldig. Mentaliteten, kulturen og mest av alt profesjonaliteten av klubben

Ramalho er for øyeblikket på reise på en slags «manager-lærdomreise», og samler derfor inspirasjon til hans videre manager-karriere. Når han fikk lov å se innsiden av kanskje verdens største klubb, hjalp Neymar og hans familie med å gjøre drømmen virkelig.

Det er en drøm å få lov å lære om strukturen og hemmelighetene i en klubb som Barcelona. Neymars familie har hjulpet meg til denne muligheten.

Ikke overraskende mener den tidligere Santos-manageren at nettopp Neymar har det som skal til for å bli den neste store fremtidige stjernen i Barcelona. Det var Ramalho som først anbefalte Neymar å gå til Barcelona tilbake i 2013. Ramalho avslutter med å rose Neymar opp i skyene.

Neymar er tålmodig. Han forbereder seg selv og det er en hel struktur bak han som har med formål å sikre at han blir den fremtidige lederen i Barcelona.