Ungguttene sliter selv om de har fått mer enn nok tid til å vise seg frem på.
Det skal være en av grunnene til at Luis Enrique ønsker seg en ny superreserve. For Munirs tilfelle er det 431 dager siden sist scoring for førstelaget. Det er mer enn 14 måneder. Målet kom mot Elche 24. august i fjor, i sin debut for førstelaget. Etter det fikk han ny kontrakt med klubben, og debuterte for Spania. Så har det bare gått nedover.
Munir fikk 15 kamper til for førstelaget den sesongen, men var altså uten mål. Han returnerte så til Barca B og Spania U21, hvor han heller ikke overbeviste. Fire mål for andrelaget og tre for U21-landslaget var fasiten. Sport skriver at tonen er den samme denne sesongen.
Angriperen har hittil fått prøve seg i ti kamper uten å score.

Sandro i samme situasjon

Munirs lagkamerat kan heller ikke skryte på seg å være den spilleren Barcelona håpet på. Sandro scoret sitt siste mål for førstelaget sist desember mot Huesca i cupen. Etter den kampen avsluttet han sesongen på Barca B.
Denne sesongen er han igjen tilbake i det gode selskap, men tolv kamper uten mål er fasiten. Det er 317 dager siden sist Sandro scoret.
For ungguttenes del så kommer mest sannsynlig en av dem til å forlate klubben enten i januar eller til sommeren. Det er derfor en liten kamp dem i mellom.