FC Barcelona akter å gjøre en slutt på ryktene rundt argentineren
Barcelona har en mulig kontraktsforlengelse av Lionel Messi på sin agenda ifølge SPORT. Det er ingen hast ennå da hans nåværende kontrakt strekker seg til 2018, men det er klart at de ønsker å avkrefte ryktene om at Messi aldri har vært nærmere en Barcelona-exit.
Messi er nå klubbens best betalte spiller med rundt 20 millioner euro i året og med en utkjøpsklausul på 250 millioner euro.

Skal ønske seg bort?

Messi har lenge måtte tåle anklagelser fra rettslige hold, og selv om en domstol frikjente han, blir han likevel trukket inn i sin fars økonomiske blundere. FC Barcelona har vist sin urokkelige støtte. Messi skal i følge media ha nå ønsket seg bort til Premier League for en ny utfordring og en slutt på disse problemene.
En eventuell ny kontrakt vil nesten garantere at Messi legger opp støvlene i klubben han har vært i siden han var 13 år. Han vil da legge opp som tidenes beste spiller for klubben.

Neymar først

Neymar er dog en førsteprioritet. President Bartomeu uttalte seg nylig til 8TV at «dette er sesongen for en fornyelse». Han sa også at prioriteten er å holde det så «bak scenene» som mulig.