Messi blir ikke spilleklar til Superclásico.
Tata Martino og hele AFA har bedt Lionel Messi å representere Argentina mot Colombia og Brasil i november. Argentina har formålet med å hente kun et poeng ut av disse VM-kvalik kampene, og derfor ville Tata presse Messi til spill slik at han kunne hjelpe laget mot Colombia og Brasil. Messi har selv sagt nei til å delta i kamp før han er helt spilleklar og legene har gitt han grønt lys, og det vil mest sannsynlig være under El Clasico mot Real Madrid 21. november. Mascherano er til gjengjeld tatt ut til landslaget mens Agüero ble skadet i forrige kamp. Argentina må derfor klare seg uten Messi og Agüero mot Colombia og i Superclásicoen mot Brasil.
Argentinas tropp:
Romero, Guzman, Marchesin, Zabaleta, Roncaglia, Garay, Otamendi, Demichelis, Mori, Rojo, Mas, Kranevitter, Mascherano, Biglia, Banega, Perez, Pastore, Lamela, Di Maria, Tevez, Dybala, Lavezzi, Correa, Gaitan og Higuain.
Superclásico er en årlig kamp mellom Argentina og Brasil, der vinneren stikker av med et trofé. Opprettet i 2011 («turneringen») fungerer superclásico som en oppfølger til Roca Cup. Brasil har vunnet alle de tre gangene kampen er blitt gjennomført, da den ble avlyst i 2013.