Det er ikke bare på banen Barcelona imponerer.
Torsdag presenterte Barcelona et særdeles godt regnskap for sist sesong. Her slo man rekorden for den største inntjeningen i klubbens historie, da man tjente inn 608 millioner euro. Det var Susana Monje Gutiérrez, som er visepresident for klubbens økonomiske avdeling, som presenterte rekordtallene for forrige sesong. Sist sesongs inntjening er faktisk en stigning på 15% i forhold til 2013/14 sesongen der klubben tjente inn 530 millioner euro. Det samlede overskuddet etter skatt ligger på rundt 15 millioner euro for sist sesong. Klubbens estimat for denne sesongens inntjening lyder på 633 millioner euro, altså enda høyere enn for forrige sesong.
Susana hadde følgende ord å si etter presentasjonen:

FC Barcelona har en sunn økonomi. På det økonomiske planet befinner vi oss i den beste perioden klubben har hatt, og vi er meget tilfredsstilt med det. Det er potensiale for å skape en enda større inntjening, og vi er på rett vei. Vi forsetter å nedbetale gjelden vår og forsetter med å kapitalisere klubben.

Hun hadde også noe å si angående overgangsmarkedet:

Vi kan og skal kjøpe nye spillere, men vi må være forsiktige. Klubben har et solid overskudd, og det betyr at vi har råd til å betale spillernes lønninger.

En stor grunn til rekordregnskapet er at Barcelona forrige sesong stakk av med alt som kunne vinnes, Copa del Rey, La Liga og det gjeveste trofeet i klubbfotball-verdenen, Champions League.