Til tross for en dårlig start har B-laget snudd trenden drastisk.
Før helgens kamp var B-laget uten tap i de fem siste kampene, etter et 1-1 uavgjortresultat mot Villarreal B forrige serierunde. Lørdag forsatte de rekken med en seier med Lleida Esportiu og klatrer dermed på tabellen til en 10. plass, bare fire poeng unna opprykkplassene.
Allerede etter 17 minutter havnet B-laget i føringen etter et vidunderlig mål av Maxi Rolón. Første omgang fortsatte med mange sjanser der både Rolón og Grimaldo hadde gode sjanser på mål, der sistnevnte kunne fått seg en praktfull frisparkperle rett før pausen. Andre omgang var en helt annen historie, den dominerte laget fra Lleida. Med en Ortolá i mål og et forsvar som var på topp kunne Barcelonas B-lag unne seg en 1-0 seier og tre poeng på hjemmebane.